Nr. Søby børnehave:

Profil: Fælleskaber(relationer/det sociale), træhytten, bevægelse, udeliv, unikt område med mange muligheder, tæt samarbejde med dagplejen/skolen

Velkommen til Nr. Søby børnehave.

Vi ligger lige ved siden af skolen og idrætshallen, og i Nr. Søby skov har vi vores egen træhytte. I børnehaven er der 3 grupper - 2 grupper for de yngste/mellemste børn og 1 gruppe for de ældste børn.

Træhytten ligger kun nogle få hundrede meter fra børnehaven, alligevel er det for børnene en rejse til en helt ny verden af oplevelser. Her finder vi dyr i skovbunden, laver bål, bygger huler, og løber op og ned af skrænterne.

Vi ønsker sunde børn med røde kinder. Børn elsker at bruge kroppen og få brugt deres kræfter. Derfor er vi meget udenfor på legepladsen, ved hytten i skoven, i sportshallen eller på stadion. Her leger vi stå trold, fangeleg eller ”alle mine kyllinger løb ud i skoven”.

I Nr. Søby er vi tæt på hinanden. Børnene fra dagplejen kommer forbi når de er ude og gå tur, og vi kender også skolebørnene rigtigt godt. Det er vores nærmeste naboer. Der er kun en dør imellem os. Den har vi nøgle til. Nogle gange lister vi ind gennem døren og er med til morgensang med de store børn på skolen.

Det er vigtigt at dit barn lærer at være sammen med andre i en større gruppe. Dit barn bliver en del af et børne- og voksen fællesskab, hvor vi vægter, at det at være en god kammerart, og at være god til at være sammen med andre er en selvfølge.

Publiceret 10-10-2019